adobe creative cloud

Styleguide

Afgelopen 2 jaar heb ik verschillende styleguide met buhulp van Illustrator voor het projectteam en prototype uitgewerkt om de communicatie tussen de projectleden, doelgroep en product te versterken.

 

Journey's

Afgelopen jaren probeer zo goed mogelijk de doelgroep te begrijpen. Vanuit meerdere onderzoeken heb ik aantal journey’s ontwerpen. Het is belangrijk om de doelgroep reis in kaart te brengen, want als je weet welke fases jouw doelgroep doorloopt, wat ze daarbij voelen en waar ze op verschillende momenten behoefte aan hebben, kun je daarop inspelen en hierbij een concept bedenken.

Voor het ontwerpen van dit beroepsproduct heb ik photoshop en illustrator gebruikt.

BIRTHDAY PORTRAIT

Voor twee mensen (Fatih Erdogan en Nadia Abed) heb ik een emotionele portraiten ontworpen doormiddel van schetsen en photoshop. Deze portraiten bevatten meerdere foto’s van vrienden en familie van hun leukste en gekste herinneringen die zij de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Door deze momenten die zij hebben meegemaakt, zijn zij de personen die zij zijn geworden.

Doormiddel van verschillende uitwerkingen heb ik uiteindelijk 2 kunnen kiezen en vervolgens af kunnen drukken op plexiglas.

LOGO'S ONTWERP

Voor verschillende team’s heb ik aantal logo’s ontworpen doormiddel van photoshop en illustrator om ons team te representeren.