adobe creative cloud

Adobe XD | Fast & Powerful UI/UX 

Zoals vele weten kan je met Adobe XD  hele ontwerpproces van je organisatie opnieuw vormgeven. Met onze complete UX/UI-tool kunnen ontwerpers hun ideeën sneller dan ooit omzetten in wireframes en prototypen. Met Adobe XD kunnen je teams ervaringen ontwerpen, interactieve prototypes maken, delen met revisoren, iteraties maken en updates bekijken in real time – allemaal met één oplossing. En aangezien XD is geïntegreerd met Photoshop en Illustrator, verloopt het hele ontwerpproces bijna drie keer zo snel. De afgelopen drie jaar heb ik mezelf Adobe XD aangeleerd, waardoor ik verschillende klanten en collega’s heb kunnen overtuigen. 

STYLEGUIDE

Afgelopen 2 jaar heb ik verschillende styleguide met buhulp van Illustrator voor het projectteam en prototype uitgewerkt om de communicatie tussen de projectleden, doelgroep en product te versterken.

IMPROVE THE CUSTOMER EXPERIENCE, NOT ONLY THE PRODUCTS

Afgelopen jaren probeer zo goed mogelijk de doelgroep te begrijpen. Vanuit meerdere onderzoeken heb ik aantal journey’s ontwerpen. Het is belangrijk om de doelgroep reis in kaart te brengen, want als je weet welke fases jouw doelgroep doorloopt, wat ze daarbij voelen en waar ze op verschillende momenten behoefte aan hebben, kun je daarop inspelen en hierbij een concept bedenken. Voor het ontwerpen van dit beroepsproduct heb ik photoshop en illustrator gebruikt.

BIRTHDAY PORTRAIT

Voor twee mensen (Fatih Erdogan en Nadia Abed) heb ik een emotionele portraiten ontworpen doormiddel van schetsen en photoshop. Deze portraiten bevatten meerdere foto’s van vrienden en familie van hun leukste en gekste herinneringen die zij de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Door deze momenten die zij hebben meegemaakt, zijn zij de personen die zij zijn geworden.

Doormiddel van verschillende uitwerkingen heb ik uiteindelijk 2 kunnen kiezen en vervolgens af kunnen drukken op plexiglas.

LOGO'S ONTWERP

Voor verschillende team’s heb ik aantal logo’s ontworpen doormiddel van photoshop en illustrator om ons team te representeren.