WEEK 19 – LAATSTE AANPASSINGEN VOOR DE EXPO

WEEK 19 – LAATSTE AANPASSINGEN VOOR DE EXPO

WEEK 19 | 17-06-2019 WIREFRAMES AANPASSEN OP BASIS VAN TESTRESULTATEN

Vandaag ben ik aan de slag gegaan aan de definitieve wireframes. De laatste aanpassingen worden erin verwerkt op basis van de resultaten van de gebruiksvriendelijkheidtest van afgelopen dinsdag, 11-06-2019. Tijdens de bespreking heb ik op basis van feedback, testresultaten, argumenten van elkaar een wireframes ruw geschets en verder uitgewerkt op illustrator, zodat het goed georganiseerd en overzichtelijk draagbaar is .

De wireframes is een handig middel, zodat wij helder kunnen communiceren met de betrokkende. Denk hierbij aan visuele ontwerpers. 

 

definitieve wireframes

WEEK 19 | 19-06-2019 – 20-06-2019  EXPOPOSTER ADSPIERENCE

 Verder zijn er nog kleine aanpassingen uitgevoerd. De standalone website had de stijlguide van AD nog. En dat moest nog worden veranderd op basis van de huisstijl die Vanna Scheer had ontworpen. Nadat alle wijzigen zijn voldaan heb ik nog snel alles gecontroleerd op fouten, maar niks kunnen vinden. Hierbij is de standalone website versie 4.0 voltooid en kunnen we het gebruiken voor de eind expo.

Daarnaast ben ik aan de slag gegaan aan het ontwerp van de expo poster. De expoposter is een presentatiemiddel ter ondersteuning voor de pitch. Hierdoor zal het communiceren met de opdrachtgever studenten en docenten sterker zijn.Op basis van een ruwe schets, styleguide en met een teambespreking over de inhoud heb ik een expoposter opgesteld. Tijdens het ontwerpen van het poster viel ons op dat het lastig was om beslissing te maken wat je exact wilt overbrengen naar de ontvanger. Hiervoor heb ik met de pitcher en begeleider van de prototype besproken.

 

expoposter

WEEK 19 | 21-06-2019  PROEFEXPO

Vandaag is de dag van de proefexpo. Mijn taak tijdens het proefexpo was feedback geven aan de team van Josuah. Vervolgens heb ik met mijn team ons concept gepresenteerd. Mijn taak was het begeleiden van de prototypes. 

Na de proefexpo kwamen erachter dat we flyers misten. De flyers is zowel een communicatiemiddel als bewaarfunctie voor de bezoeker tijdens de expo. Dat heb ik in de late middag ontworpen en doorgestuurd naar het team voor feedback. 

 

WEEK 19 | 22-06-2019 – 23-06-2019 PROTOTYPE STANDALONE WEBSITE VERSIE 4.0

Vandaag ben ik aan de slag gegaan aan de laatste aanpassingen van de standalone website. De rest van de team is aan de slag gegaan aan de scherm prototype. De highfid standalone website versie 4.0 is afgelopen dagen aangepast. Hierin heb ik de voortgang balk verticaal bij de artikal geplaats in plaats van horizontaal, zodat de eindgebruikers het idee hebben dat zijn moeten scrollen in plaats van swipen. Tijdens de proefexpo kwamen wij erachter dat de gebruikers verward raakten tijdens het gebruikt maken van het product. Ze hadden het idee dat zij moesten swipen, maar dat was niet de bedoeling.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *