WEEK 1 – BEGIN VAN DE SAMENWERKING

WEEK 1 – BEGIN VAN DE SAMENWERKING

Week 1

04-09-2018 De kick-off is van start om 9.20 uur. Voor de komende 20 weken ga ik mij focussen op het project over ter verbetering van de klantvriendelijkheid van de wooncorporatie Woonstad. Woonstad is opzoek naar een creatieve manier om hun klantvriendelijkheid te versterken tot een 8 of hoger. Ook willen zij het face-to-face contact met de klant vernieuwen. Na de kick-off zijn de team samengesteld dat bestaat uit Sem, Katja, Ricardio en Lars.

Ons eerste opdracht was elkaar leren kennen. Wat zijn onze kenmerken en eigenschappen en hoe gaan wij de komende dagen elkaar beter leren kennen. Wij hadden besloten om volgende week maandag rond 1 a 2 uur een kennismaking spel te spelen, waar samenwerkenplezier en kennismaken een belangrijk aspect was.


09-9-2018 Zondag avond heb ik in mijn vrije tijd gefocust op adobe premiere en het maken van mijn logo. Welke typografie en kleuren wil ik gebruiken. En welke kenwaarden wil ik het terug laten komen in mijn logo. Doormiddel van verschillende logo’s van andere te vergelijken en de kermerken eruit te halen, kreeg ik meer inspiratie voor het ontwerpen van een logo. Na meerdere schetsen heb ik vervolgens in Photoshop verwerkt.

Één reactie

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *