JUKEJAM

TEAM

ALPHA FOUR

LATEN WE BEGINNEN MET DE OPDRACHT​

inleiding

Ons projectgroep Alpha Four bestaat uit 4 mensen. Samen hebben wij van de opdrachtgever “strategisch ontwerpbureau Fabrique” een project gekregen. Bedrijf fabrique heeft ons gevraagd een oplossing te bedenken voor het probleem “hoe kan Paard bezoekers stimuleren om vaker terug te komen ?”.  De huidige situatie is dat bezoekers niet blijven komen bij Paard (poppodium). De bezoekers komen vaak op één of paar events op af, maar dat blijf het ook bij. Ze hebben geen tijd, houden niet van lege volle zalen, ze kennen de artiesten niet goed of ze sluiten niet goed aan bij de doelgroep.

Doelgroep

Ons doelgroep is de ontdekker. Een doelgroep tussen 23 jaar – 28 jaar. Het zijn jongeren met een oudere geest en andere interesse.  Vanuit de doelgroep gaan wij belangrijkste punten eruit halen en gebruiken voor ons onderzoek/concept. De ontdekker wilt goed geïnformeerd zijn en soms toegang willen krijgen tot bijzondere concepten. Zij houden van live ervaring voor feestjes en optreden en willen ruimte hebben om te kunnen socializen met andere mensen.developing

De gewenste situatie is het bedenken van een digitale hulpmiddel die voorzorg dat bezoekers vaker komen. Hoe zorgen wij ervoor dat de bezoeker blijven bij een lege volle zaal. Hoe laten wij de bezoekers beter aansluiten aan de artiesten. Bezoekers hebben geen tijd, maar kunnen ze bijvoorbeeld tijd maken aan de hand van onze app. De project is pas geslaagd voor de opdrachtgever wanneer zij overtuigd zijn dat ons inzichten, concepten en prototypes werken om bezoekers vaker naar Paard laten terugkeren.


USERJOURNEY PAARD BEZOEKERS

Op basis van de enquete, interview en persona hebben wij de emoties, gedachten en activiteiten op kaart gebracht. Hierdoor hadden wij een overzichtelijke tijdlijn van de gebruiker en konden wij de pijnpunten achterhalen.

MAKE YOUR OWN PARTY WITH JUKEJAM A PARTY TO REMEMBER

music jukejam

Het is een armbandje, waarmee een bepaalde aantal mensen een liedjes mogen uitkiezen om de kwartier. Om de kwartier krijgen 5 mensen de kans om een liedje uit te kiezen, doormidelen van een scherm

BRACELET

Toegangbandje om tijdens heerlijke avondje even lekker voor de ingang van Paard buiten kunnen gaan voor een frisse lucht of rookpauze te nemen. In plaat van zweterig uren lang binnen te zitten.

single or taken

Dankzij lichtgevende armbanjde (glow in the dark) kan je zien wie single is of niet. Elk kleurtje heeft een betekenis. Rood is Taken. Groen is Single. En wit...dat is anoniem.