Over mij

WIE BEN IK

Hey, mijn naam is Ricky Jonathans. Ik ben 25 jaar oud en geboren in Spijkenisse. In 2017 ben ik afgestudeerd als Media- en gamedeveloper aan de ROC Zadkine. Hier heb ik  mijn kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Unity C# Sharp en de basiskennis HTML/CSS.

Ik hou van gestructureerd werken binnen een project, waardoor ik overzichtelijk te werk kan gaan. Efficiëntproductief, samenwerken en doelgericht werken vind ik belangrijk om de juiste resultaten te behalen. Daarom is ook mijn doorzettings-vermogen in het algemeen één van mijn sterkste eigenschappen.  Ik hou ervan om met multidisplinaire teams te werken, waardoor je ervaring en kennis van elkaar kan leren om jezelf te kunnen ontwikkelen. 

Vragen? Neem gerust contact

WAT DOE IK

Ik volg de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan De Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie wil ik mijn focussen tot een Interaction/ UX Designer. Ik heb de opleiding CMD gekozen, zodat ik mijn creativiteit en technische kennis kan gebruiken om mensen te helpen met hun behoeftes. CMD is een brede opleiding en dat vind ik fijn. Ik wil op verschillende vlakgebieden betrokken raken in het proces. Zo wil ik tijdens mijn onderzoekfase zo goed mogelijk uitvoeren, zodat ik de juiste basis heb voor een concept en de doelgroep beter kunnen begrijpen en inleven. Hierdoor hoop ik elke keer na meerdere testfase de juiste product te kunnen leveren aan de doelgroep en de opdrachtgever. 

Verder werk ik al vijf jaar als teamleider bij de jumbo, werk bij een mediabureau Havana Harbor als Junior User Experience en werk daarnaast ook nog als videograaf voor (kleine) ondernemers. Verder vind ik het belangrijk op niet stil te staan en jezelf verder te ontwikkelen en te genieten van je leven.