Volvo

Volvo Cars Nederland helpt u graag bij het neerzetten van een topevenement.

DE TOOL VOOR VELE

Volvo Car Nederland heeft een Tool ontwikkeld waar zij pakketten en materialen inzetten voor dealers om de marketingcommunicatie mix te stimuleren. Hiermee hopen zij beter te kunnen faciliteren en te stimuleren om nog zichtbaarder te zijn in de regio. Samen met het Team Havana Harbor gaan wij een nieuwe Tool ontwerpen. Mijn taak is om de bestaande website https://www.volvocar-expotool.nl/ te vernieuwen. De Volvo Tool wordt gebruikt door alle 86 Volvo Auto Dealers uit heel Nederland.

Volvo Cars Nederland helpt u graag bij het neerzetten van een topevenement.

DE GEBRUIKER IS AAN HET WOORD

De opdrachtgever heeft een huidige website genaamd Volvo Expo Tool en deze is verouderd. Ze
willen graag nog meer diepgang in de gebruiksvriendelijkheid voor de dealers. De gewenste Expo Tool moet voor de gebruiker, in dit geval de dealers, ervoor zorgen dat zij goed worden begeleidt en dat zij inspiratie krijgen over de opbouw van het event. Daarnaast moet het huidige inschrijfformulier aangepast worden en gebruiksvriendelijker zijn. De website zal een andere flow krijgen en wordt volledig vernieuwd.

Het huidige formulier is ook verouderd en ongebruiksvriendelijk, waardoor ook dit opgelost moet worden. Voordat ik het formulier opnieuw ga inrichten, ga ik bij de programmeurs en in Booqable
uitzoeken wat allemaal mogelijk is. Ook vanuit de meeting met Volvo en een tweede partij wil ik
achterhalen wat hun behoeftes en wensen zijn. Vanuit hier bedenk ik als ontwerper een oplossing en heb ik een nieuwe indeling bedacht voor het toekomstige formulier. Er wordt een pageflow, funnelchart en schets opgesteld, zodat dit kan worden omgezet naar de wireframe. 

RESULTAAT

De belangen van Volvo en een tweede partij worden tijdens verschillende meetings met elkaar in  overeenstemming gebracht, zodat dit later in de highfidelity prototype verwerkt kan worden.
Nadat we akkoord hebben gekregen van de demo van Volvo is het nu aan mijn de taak om
dit te implementeren in Webflow en Booqable.