WEEK 11 – WIE BEN IK ? TEAMPROFIEL

WEEK 11 – WIE BEN IK ? TEAMPROFIEL

TEAMAFSPRAKEN OPNIEUW OPSTELLEN EN AFSPRAKEN

week 10 | 19-11-2018 : Vandaag ben ik samen met mijn team aan het werk gegaan om onszelf te analyseren. Dit is mijn eerste stap van mijn ontwikkelingsproces. Ik ga vanuit het team analyseren op sterke en zwakke punten.  Om een beter inzicht te krijgen heeft ieder voorzicht een SWOT analyse gemaakt. Daarnaast hebben wij 123test (belbin-test) en desteven test (eigenschappen analyse) gedaan. Uit de testen is gebleken dat ik graag de gewenste resultaten wilt behalen. Ik neem minder risico en ga voor de zekerheid.  De eigenschappen dat uit de 2 testen was gekomen was zeker terug te zien in mijn dagelijks leven. Ik ben geduldig, doorzettingsvermogen is zeker hoog bij mij en heb zelfdicipline.  Ik ben trouw en hou aan de afspraken en dat was ook terug te zien in mijn peerfeedback van mijn teamgenoten.

Verder hebben wij een overzichtelijk team mindmap ontworpen, zodat we van elkaars de zwakke en sterke kanten weten. Ik heb vervolgens ieder persoon geanalyseerd en mezelf een leerdoel opgesteld. De leerdoelen gaan mijn teamgenoten helpen te behalen.

 

week 10 | 22-11-2018 t/m 23: Afgelopen dagen met ik samen met Ricardio de Penning bezig geweest met het testen van ons eerste prototype. Ik heb vervolgens de testplan samen met Ricardio opgesteld, zodat we later in de week kunnen testen in onze omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *