WEEK 16 – WHAT’S THE NEXT STEP ?

WEEK 16 – WHAT’S THE NEXT STEP ?

WEEK 16 | 27-05-2019 BESLISSINGEN MAKEN IS LASTIG

 

 

WEEK 16 | 28-05-2019 OV STAKING

 

 

WEEK 16 | 31-05-2019 BESPREKING IN TEA LABS

Vandaag had ik samen met mijn team een bespreking van 10:00 – 13:00 over het uitwerken en verbeelden van het concept. Hoe gaan wij voor aankomende dinsdag het prototype realiseren voor de prototype party. Een dag waar ons prototype wordt gepresenteerd aan andere student en feedback wordt gegeven en ontvangen.

Op basis van de feedback, argumenten en de schetsen van sophie heb ik een wireframe geschets. Doormiddel van de wireframes kon ik en mijn team makkelijker communiceren en onze ideeen van hoe de prototype eruit zou kunnen zien overbrengen. 

Verder was mijn taak de mogelijkheden overbrengen hoe wij het beste ons concept kunnen ontwikkelen. Aangezien Adobe XD maar beperkt is que functionaliteiten die je kan toepassen, hadden we besloten om het concept uit te werken in html/css (wordpress). 

Hiervoor ik had ik Indy van Overdijk kennis en hulp nodig. 

 

TEALABS BESPREKING VERBEELDEN EN UITWERKEN VAN HET CONCEPT

WIREFRAMES 2.0

WEEK 16 | 02-06-2019 PROTOTYPE ONTWIKKELEN SAMEN MET INDY VAN OVERDIJK

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *