WEEK 17 – PROTOTYPE

WEEK 17 – PROTOTYPE

WEEK 17 | 07-05-2019 PEERFEEDBACK EN PROTOTYPE PLANNING 

Vandaag zijn de peer feedback aan elkaar gegeven. Bij de peerfeedback geef ik onder andere mijn teamgenoten feedback aan de hand van een formulier over elkaars werk, gedrag en presentatie’s binnen het ontwerpproces. Hierdoor kunnen wij aan de hand van de peer feedback formulier is er meer ruimte voor inhoudelijk discussie. Op basis van de peer feedback heb ik aantal leerdoelen opgesteld. 

  • Presenteren en testen van mijn prototype en concept

     

  • Expo presenteren met Vanna

Verder besproken we over de taakverdeling  binnen het team. Ik merkte dat de discussie hoog oplopen en de overzicht over het ontwikkelen van de prototype van de kaart was. Hiervoor heb ik initiatief een planning opgesteld voor het ontwikkelen van een prototype.  

peerfeedback

high fid prototype planning voor prototype party

WEEK 17 | 08-05-2019  ERROR, ERROR en nog meer ERROR !!!

Vandaag ben ik aan de slag gegaan van het uitwerken van de prototype. Mijn eerste stap was het uitzoeken waarom de “background video” niet afspeelt vanuit een mobile device op wordpress. De reden was mogelijk dat de video veel te groot was en een mp4 bestand niet geschikt was om het af te spelen op de mobiele versie.

Dankzij leerzame dag met Indy van Overdijk ben ik aan de slag gegaan met een plugin Slider Revolution dat de mogelijkheid aanbied om website makkelijker te ontwerpen en responsive te maken. Ook was er een optie om video te plaatsen als achtergrond. Maar ook hier kwamen er problemen naar voren. WordPress gaf meerdere malen aan dat de videobestand .ovg en .webm niet mogelijk was om te uploaden. (“Sorry, this file type is not permitted for security reasons”).

Na uren zoeken had ik een oplossing gevonden. Hiervoor moest ik naar de control Panel gaan en opzoek gaan naar wp-config.php. Een script waar ik een aantal wijzigen moest toepassen. 

Na 4 uur zoeken voor een oplossing van de “background video” kon ik eindelijk echt aan de slag gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *