WEEK 18 – LAATSTE LOODJES NOG . . .

WEEK 18 – LAATSTE LOODJES NOG . . .

Week 19| 8-11-2018:

FEEDBACK GEVRAAGD TIJDENS VISUAL OVER MIJ BEROEPSPRODUCTEN


PEERFEEDBACK

Week 19| 10-11-2018:

Situatie: Elkaar feedback geven over je werkhouding, inzet en hoe je het proces hebt doorlopen, zodat we later dat kunnen bespreken en reflecteren.

Taken: Peerfeedback invullen voor Ricardio, Sem, Katja en Lars

Actie: Bij elk van mijn teamgenoten keek ik terug ons samenwerken en hoe men had gewerkt tijdens het 2e kwartaal. Vanuit mijn oogpunt en ervaring gaf ik hun tips en tops.

Resultaat: Peerfeedback is ingeleverd, morgen wordt het met elkaar besproken.

Reflectie: Dit keer heb ik een uitgebreider feedback gegeven naar elkaar, zodat je mijn team daarvan beter kan reflecteren.

 


VERBETEREN VAN CONCEPTPOSTER

Week 19| 11-11-2018:

Situatie: Bespreken met het team over welke taken er nog moet worden uitgevoerd voor de laatste 2 weken die er nog komt en concept poster ontwerpen

Taken:

  • Concept poster ontwerpen
  • Bespreken met Lars over de huisstijl die wij gaan gebruiken
  • Bespreken met Katje over schermontwerp dat ik moet aanpassen
  • Bespreken met de team hoe wij het filmpje gaan voorbereiden dat ik moet gaan editen en filmen voor de expo

Actie: Tijdens het bespreken van de taakverdeling was mijn taak om mijn meningen te geven en te overtuigen met argumenten over wat er nog moet worden gedaan. Vervolgens heb ik verder met Katja besproken hoe wij de prototype verder kunnen aanpassen.  Ook met Lars heb ik gecommuniceerd over de styleguide van ons visuele beroepsproducten (conceptposter en recap). Ik had gemerkt dat de recap een andere typografie had, dan wat er op de styleguide stond.

Ik ben individueel verder aan de slag gegaan aan het concept poster. Besproken met het team over de inhoud van het poster. En wat wij hiermee willen bereiken.  De waardecreatie, belofte, voordelen, slogan, logo en het concept/product moest duidelijk erin voorkomen.

Resultaat: Morgen de laatste puntjes op de i zetten en dan ben ik klaar met mijn concept poster.

Reflectie: Ik heb wel gemerkt dat het lastig was om een icon te vinden voor onze 3 waarde:”Zelfredzaamheid, respect en duidelijkheid”. Hier heb ik aantal iconen zelf moeten aanpassen.

Tranfser: Voor de volgende keer is het handig om het alles zelf te ontwerpen.


Week 19| 12-11-2018:

Situatie: Verder aan de slag met mijn taken van gisteren

Taken:

  • Concept poster afmaken
  • Scenario van Sem doorlezen en feedback opgeven
  • Schermontwerp aanpassen (Reparatie, homescherm en popup)
  • Blog online zetten op mijn website

Actie: Concept poster heb ik vandaag afgemaakt en gedeeld met mijn team. Ik heb gevraagd aan het team voor feedback, maar ze waren in het algemeen redelijk positief erover. Handig tip van Sem is volgende week feedback te vragen bij Visual of  aan Celine.

De kennis die ik leer vanuit het boek “video marketing” over emotie, call to action en interactief wil ik graag toevoegen in het filmpje, maar daarvoor moeten wij de scenario goed opstellen.  De scenario van Sem heb ik vanmiddag doorgelezen. Ik had een aantal vragen, voordat ik wilde aanpassen, maar dat bespreken Sem en ik volgende week.

Verder heb ik met Katja gecommuniceerd over het aantal schermen die ik moet aanpassen voor haar. De feedback van Ulla bij Visual Labs moest worden aangepast. natuurlijk. Ook wilde Katja graag een pop up schermpje en kleine aanpassing van de homescherm toevoegen.

Nadat al mijn taken zijn gedaan en ingeleverd, ben ik de hele dag bezig geweest aan mijn blog om dat weer online te zetten.  Vanwege een domeinnaam die ik wilde gebruiken voor mijn portfolio, had ik tijdelijk op een word documenten opgesteld.

Resultaat: Alle taken zijn gedaan. En mijn blog is weer online.

Reflectie: Mijn blog is nog niet 100% up to date, maar dat van de week nog gedaan.

Tranfser: Voor de volgende keer is het handig om  mijn blog elke dag online te publiceren. Dat kost dan een hoop tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *