WEEK 3 – VISUALISEREN DATAVISUALISATIE

WEEK 3 – VISUALISEREN DATAVISUALISATIE

ONDERZOEK VISUALISEREN DATAVISUALISATIE I

Week 3 | 18-09-2018 : Tja, data visualiseren, “dat is zo easy en nutteloos om te gaan”. Dat was eerste gedachte toen ik het zag, maar het was tegendeel daarvan. Ik wist niet dat er zoveel creative manieren zijn om data te visualiseren.

Ulla gaf mij een boek “Information is beautifull” van David McCandless. Een visuele boek over datavisualisatie, verschillende manieren van visualiseren van informatie en het geeft mij meer inspiratie hoe ik mijn onderzoek voor het project kan visualiseren indien dat nodig is.

Ik heb de avond vervolgens het boek besteld, zodat ik een soort inspiratiebron heb voor het visualiseren van mijn onderzoeken.


ONDERZOEK VISUALISEREN DATAVISUALISATIE II

Week 3 | 21-09-2018 : Helaas was ik die dag ziek geweest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *