WEEK 6 – ONDERZOEK PRESENTEREN AAN AD

WEEK 6 – ONDERZOEK PRESENTEREN AAN AD

Week 6| 18-03-2019 t/m  19-03-2019:  

 Situatie: Vandaag ben ik begonnen aan het ontwerp van de onderzoeksposter.

Taak:
Briefing doorlezen
Schetsen
Schetsen uitwerken

Actie : Afgelopen 2 dagen heb ik gewerkt aan het onderzoekposter. Na het lezen van de briefing en het bespreken met het team, kon ik rekening met het inhoud. Ik heb vervolgens thuis aantal schetsen gemaakt en verder uitgewerkt.

Resultaat en tranfser: Komende dagen laatste punten aanpassen.

Week 6| 21-03-2019: 

Situatie: Vandaag is de deadline dat het onderzoeksposter af moet zijn, zodat Sofie het vandaag op tijd uit kan printen. Mijn deel van mijn onderzoek aanpassen en op tijd naar Vanna inleveren, zodat zij in het verslag kan verwerken

Taak:
User Journey Toevoegen
Onderzoeksposter herindelen
Vernieuwde stakeholder toevoegen
Mijn deel aanpassen op basis van conclusie en resultaat

Actie: Rond 12 uur s middag heb ik feedback gevraagd aan het team voor mijn onderzoeksposter. Nadat de laatste punten zijn verwerkt heb ik het vervolgens opgeslagen in PDF bestand op hoog kwaliteit (300DPI) en daarna naar Sophie gestuurd, zodat zij op school op tijd in A1 formaat kon uitprinten.

Om 23:00 tot 01:30 uur heb ik verder gewerkt aan mijn deel van het verslag. Samen met Indy en Vanna hebben wij samen gecommuniceerd doormiddel van Discord (soort skype) en Slack. Ik heb het visuele merkidentiteit tekst + bijlage, Mobile Diary Study tekst + bijlage, Interviews bijlage, Observatie en analyse tekst + bijlage verwerkt en naar Vanna gestuurd.

Resultaat en tranfser: Deadline op tijd gehaald :), maar voor de volgende keer kan ik beter op tijd beginnen, zodat ik niet tot zo laat de laatste dingen moet aanpassen.
Week 6| 22-03-2019:  

Situatie: De nieuwe logo’s van Burtskurt moet worden toegevoegd in de Styleguide. Verder kan de styleguide beter worden uitgewerkt.

Taak:
Styleguide aanpassen, zodat de communicatie over de visuele elementen voor de beroepsproduct kan worden versterkt

Actie: Voordat de onderzoek wordt gepresenteerd aan de opdrachtgever, heb ik rond 11 uur aan de styleguide gewerkt en vervolgens ingeleverd bij Vanna, zodat zij dat stukje kan toevoegen in het verslag.

Resultaat en tranfser: Deadline gehaald. De styleguide ga ik volgende week even snel bespreken met mij team, zodat iedereen weet op welke manier hij/zij hun beroepsproducten op een creatieve manier kan uitwerken.

Week 6| 23-03-2019:  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *