WEEK 8 – AD CONCEPT PRESENTATIE

WEEK 8 – AD CONCEPT PRESENTATIE

Week 8 | 01-04-2019 Feedback verwerken van het verslag

Feedback verwerken van het verslag en verder communiceren met het team wat mijn status is binnen het proces.


Week 8 | 02-04-2019 ACV KETENS

ACV Ketens met Sophie en Vanna bespreken en vervolgens bij URT LAB feedback vragen en naar de acv ketens en Laddering Interview


Week 8 | 03-04-2019 Klaas Vaak Low Prototype

Situatie: Tussen 9:30-10:00 heb ik en het team afgesproken om op school te bespreken hoe wij de 3 concepten gaan visualiseren voor de presentatie aanstaande vrijdag 5 april. Na de bespreken ga ik de concept Klaas Vaak verbeelden en uitwerken in een low prototype.

Taak:
Schetsen van Sophie analyseren en bespreken
Low-prototype maken van het concept “Klaas Vaak”
Meehelpen met het maken van de low-prototype Filter Bubble

Actie:  Sophie heeft gisteravond aantal ideeën geschets hoe wij het concept gaan uitbeelden in een low-prototype. Mijn taak was vanuit de schetsen te discussiëren en feedback geven op de schetsen.

Nadat de schetsen zijn goedgekeurd door iedereen, ben ik op basis van de schetsen de Low-prototype van Klaas Vaak aan het uitwerken. Sophie heeft mij nog meegeholpen op de laatste punten. Verder hebben we samen met Vanna en Sophie de Filter Bubbles concept uitgebeeld.

Resultaat: De resultaat van de low-prototypes zijn zeer creatieve. Normaal gesproken zou ik een simpele schets en een wireframe maken. Wij hebben hiervoor gekozen, zodat we hopen hier de aandacht kunnen trekken van het publiek tijdens de presentatie.


Week 8 | 05-04-2019 Klaas Vaak Concept presentatie 

Situatie: Vandaag om 11 uur moet ik en mijn team de 3 concepten presenteren en overtuigen aan de opdrachtgever en de docenten.

Taak: Mijn taak het het presenteren en overtuigen van het concept “Klaas vaak” – “Korreltje nieuws van de dag”

Actie: Om 13:00 was ik en mijn team aan de beurt om ons concepten te presenteren. Mijn taak was het introduceren van de presentatie en een korte uitlegt over de inzichten en het concept “Klaas Vaak”. Dankzij de presentatiemiddel, de low prototype, kreeg iedereen een beter beeld wat de huidige en nieuwe situatie is van het concept en probleemstelling.

Resultaat: Grotendeels van de klas en de opdrachtgever waren redelijk positief over ons low-prototype. Als ik terugkeek naar mijn presentatie moet ik wel zeggen dat ik beter kon voorbereiden. Er waren punten dat ik nog was vergeten te vertellen, maar onlangs de iets mindere voorbereiding kregen we nuttige feedback en was iedereen redelijk tevreden over ons 3 concepten.

AD Presentatie 3 concepten – 5-9-2019 | 13:00Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *