Spijkenisse
06 48 666 062
rrh.jonathans@gmail.com

WORK

"work hard and enjoy''

De laatste jaren ben ik bezig om beter in te leven in de gebruikers en de opdrachtgevers, waardoor ik vervolgens betekenisvolle interactieve producten en  diensten kan ontwerpen voor de doelgroep. Van website, app, interactieve interactie  installatie, tot een volledige experience. 

Naast dat ben ik ook bezig in het verdiepen in videografie. Beginnende ondernemers en andere helpen om hun producten en diensten beter in de markt te laten komen. 

Samen met mijn team heb ik met verschillende bedrijven gewerkt aan verschillen opdrachten.

PROJECTEN

ALGEMEEN DAGBLAD

Met dit concept/product (Adsperience) bieden wij de gebruiker een beleving van nieuwsartikelen doormiddel van visuele en audio elementen. Hierdoor hopen wij de doelgroep beter betrokken te raken in het nieuws van AD.

WOONSTAD

Woonstad Direct, een digitale persoonlijke assistent die 24/7 terugkoppeling geeft op al uw vragen. Hierdoor hopen wij de face to face en klanttevredenheid te verbeteren voor Woonstad Rotterdam.

PAARD

Het armbandje (Connect) maakt connectie met de dj en het publiek. Je krijgt een kans om een muziek aan te vragen via een scherm. Dankzij het armbandje zal JIJ misschien nieuwe vrienden maken. Het wordt een avond die je niet snel zal vergeten !

ibis rotterdam

Hoe kan IBIS meer feedback krijgen van gasten, meer respons op surveys of op andere manieren input verkrijgen doormiddel van ons concept.

JUSTIXS LAW FIRM

Justixs Law Firm is een juridische firma met 24/7 ondersteuning. Bij Justix law Firm behandelen zij uw letselschade dossier gratis. Met u aan hun zijde behandelen zij uw zaak met kracht.

Adobe projectjes

Afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld in verschillende adobe software dat ik kan inzetten in verschillende projecten.

apollo protocol

ApolloProtocol is een bedrijf dat het belangrijk vindt dat je weet hoe je goed voor je lichaam moet zorgen, om je hierbij te helpen hebben zij het ApolloProtocolontwikkelt.

sneeds

SNEED is een merk dat levert verschillende producten op de mark. Een daarvan is de portable beamer. 

 

Volvo Car Nederland heeft een Expo Materialen Tool ontwikkeld waar zij pakketten en materialen inzetten voor dealers om de marketingcommunicatie mix te stimuleren.